PoP​

Kvalifiserte fagarbeide og spesialister /
Polsk Fabrikasjonskapasitet

Innenfor vårt «Pool of Professionals» har vi samlet kjerne team av høyt kvalifiserte ingeniører, inkludert et bredt spekter av IT-spesialister, klare til å støtte prosjekter relatert til digitalisering og informasjonsteknologi. Vårt personale inkluderer også erfarne sveiseinspektører, høyt kvalifiserte sveisere, montører og industrielle klatrere, som er klare til å påta seg de mest krevende prosjektene. Vi besitter kunnskapen, erfaringen og sertifiseringene som sikrer høyeste kvalitet på tjenestene innen ingeniørarbeid, sveising, montering og IT. Vi tilbyr omfattende prosjektledelse, fra planlegging og supervision til effektiv implementering.

Søyle II
ikona-2
PoP
Kvalifiserte fagarbeide og spesialister /
Polsk Fabrikasjonskapasitet
Vi gir tilgang til en elitegruppe av ingeniører og spesialister fra ulike felt. Vårt Pool of Profesjonals er anvendelige for et bredt spekter av prosjekter relatert til digitalisering, sveising, montering, og arbeid i høyden. Etter å ha undersøkt det polske fabrikasjonsmarkedet grundig kjenner vi dette godt og kan presentere deres produksjonskapasitet.

Tjenestene vårt Pool of Professionals” eller Gruppe av spesialiserte fagarbeidere tilbyr inkluderer:

• Tilby IT-ingeniører for å støtte digitaliseringsprosjekter, programvareutvikling, og IT-infrastruktur.
• Ingeniører og sveiseinspektører for tilsyn med-, kvalitetskontroll av – og evaluering av sveiseprosesser.
• Høyt kvalifiserte sveisere med ulike spesialiseringer.
• Erfarne montører for kompleks montering og installasjoner.
• Industrielle klatrere for arbeid i høyden.

Polsk Fabrikasjonskapasitet:

Vi er stolte av vår rolle med å fremme og støtte polske produksjonsbedrifter på utenlandske markeder. Som deres pålitelige partner representerer vi deres interesser og bistår med å oppnå internasjonale oppdrag og suksess. Vi bruker vår kunnskap, erfaring, og kontakter for å støtte selskaper i å utvide sitt arbeid til nye markeder, identifisere forretningsmuligheter, og utvikle internasjonale strategier.

Våre tjenester relatert til «Polsk Fabrikasjonskapasitet» inkluderer:

• Analyse av utenlandske markeder og identifisering av potensielle partnere og kunder.
• Representasjon på internasjonale messer og konferanser.
• Bistand med kontraktsforhandlinger og utvikling av forretningsforhold.
• Samarbeid i produksjon av varer i henhold til kundens spesifikasjon og kravdokumentasjon.
• Teknisk og teknologisk rådgivning
• Utarbeidelse av nødvendig dokumentasjon.

basen-profesjonalistow-oferta

Nøkkelegenskaper:

cechy-img

Fleksibilitet i ressursallokering:
Vi kjennetegnes av eksepsjonell fleksibilitet i allokering av ressurserfor prosjekter. Våre kvalifiserte fagarbeidere dekker ulike spesialiseringer, noe som tillater rask tilpasning til kravene for hver bestilling – fra industrielt ingeniørarbeid til spesialiserte IT-prosjekter.

Allsidighet og Erfaring:
I vårt team vil du finne erfarne ingeniører fra ulike felt, ingeniører, sveiseinspektører, sveisere, montører og IT-spesialister. Denne mangfoldigheten av kompetanse gjør det mulig for oss å å påta oss et bredt spekter av oppgaver og levere kvalitetsløsninger på hvert prosjektstadium.

Globale Perspektiver:
Vi opererer globalt og støtter også polske selskaper i internasjonal ekspansjon. Vi gir strategisk veiledning og bidrar med markedsinnsikt, bistår med å identifisere nye muligheter og partnere – noe som tillater våre kunder å vokse og å tre inn i nye markeder.

Tilpassede Løsninger:
Vår tilnærming fokuserer på å levere skreddersydde løsninger til våre klienters individuelle behov.. Enten det er et ingeniørprosjekt eller dreier seg om IT-støtte er våre tjenester skreddersydd for effektivt å oppnå nøyaktige og ønskede resultater.

Profesjonalisme og Kvalitet:
Vi er forpliktet til å opprettholde den høyeste standard i hvert prosjekt. Vår dedikasjon til kvalitet og profesjonalisme skal være tydelig i hver oppgave vi utfører, noe som resulterer i klientens tillit og tilfredshet.

Tillit og Langvarige Forhold:
Vårt mål er å bygge varige relasjoner med våre kunder. Gjennom transparens, kommunikasjon og kontinuerlig levering av verdi bygger vi et tillitsfullt langsiktig partnerskap.

zakres
Søyle I
ikona-1

ProScan

Målingstjenester og 3D-skanning /
Reverse Engineering

Utforsk en verden av presise målinger og 3D-skanning med ProScan. Våre tjenester inkluderer verkstedsmetrologi, 3D-skanning i bygg og arkitektur, reverse engineering og opplæring i Dimensjonell Kontroll. Vi bruker den nyeste teknologien for å kunne levere høy nøyaktighet og hastighet, som støtter kostnads- og kvalitetsoptimering av dine prosjekter.
Søyle III
ikona-3

ProQ-QC

Online Dokumentasjon

ProQ er din plattform for online kvalitet- og sveisestøtte. Vi tilbyr fleksible og hurtige tjenester der vi kan opprette, verifisere og tilpasse teknisk dokumentasjon. Vår ekspertkunnskap innen sveising og maskinteknikk sikrer dokumentasjonens presisjon og overensstemmelse med gjeldende krav og støtter således effektiviteten og kvaliteten på dine prosjekter

Engasjer Dere i Fremtiden
med PROram

Vi står klare til å støtte dine foretak og prosjekter på hvert trinn – fra designfase til implementering og produksjon. Kontakt oss for å lære mer om hvordan vi kan hjelpe med å realisere dine ambisiøse mål.
Vårt Tilbud
2024
EN
Vårt Tilbud
2024
NO
Vårt Tilbud
2024
PL
Scroll to Top