Vårt Tilbud

Velkommen til PROram - Din Guide til Moderne Ingeniørarbeid og Produksjon.

De tre søyler vi basere vår drift på – ProScan, PoP, og ProQ – utgjør grunnlaget for våre tilbud, og kombinerer avansert teknologi, profesjonalisme og lang, internasjonal erfaring. Finn ut hvordan vi kan støtte din virksomhet:
Søyle I
ikona-1

ProScan

Målingstjenester og 3D-skanning /
Reverse Engineering

Utforsk en verden av presise målinger og 3D-skanning med ProScan. Våre tjenester inkluderer verkstedsmetrologi, 3D-skanning i bygg og arkitektur, reverse engineering og opplæring i Dimensjonell Kontroll. Vi bruker den nyeste teknologien for å kunne levere høy nøyaktighet og hastighet, som støtter kostnads- og kvalitetsoptimering av dine prosjekter.
Søyle II
ikona-2

PoP​

Kvalifiserte fagarbeide og spesialister / Polsk Fabrikasjonskapasitet

Vi gir tilgang til en elitegruppe av ingeniører og spesialister fra ulike felt. Vårt Pool of Profesjonals er anvendelige for et bredt spekter av prosjekter relatert til digitalisering, sveising, montering, og arbeid i høyden. Etter å ha undersøkt det polske fabrikasjonsmarkedet grundig kjenner vi dette godt og kan presentere deres produksjonskapasitet.
Søyle III
ikona-3

ProQ-QC

Online Dokumentasjon

ProQ er din plattform for online kvalitet- og sveisestøtte. Vi tilbyr fleksible og hurtige tjenester der vi kan opprette, verifisere og tilpasse teknisk dokumentasjon. Vår ekspertkunnskap innen sveising og maskinteknikk sikrer dokumentasjonens presisjon og overensstemmelse med gjeldende krav og støtter således effektiviteten og kvaliteten på dine prosjekter.

Engasjer Dere i Fremtiden
med PROram

Vi står klare til å støtte dine foretak og prosjekter på hvert trinn – fra designfase til implementering og produksjon. Kontakt oss for å lære mer om hvordan vi kan hjelpe med å realisere dine ambisiøse mål.
Vårt Tilbud
2024
EN
Vårt Tilbud
2024
NO
Vårt Tilbud
2024
PL
Scroll to Top