Om Oss

Velkommen til PROram - Din Guide til Moderne Ingeniørarbeid og Produksjon.

Vår Misjon

Som eksperter innen fagfeltene metrologi, iengineering og personalledelse / / human resource management streber vi etter å sette nye standarder innen industrielle målinger, ingeniørarbeid og IT.
HOS PRORAM KOMBINERER VI EN PASJON FOR TEKNOLOGI MED OVER 15 ÅRS ERFARING.

Nasz zespół to specjaliści, którzy nieustannie poszerzają granice możliwości w dziedzinie pomiarów przemysłowych, zarządzania zasobami ludzkimi i tworzenia dokumentacji technicznej. Jesteśmy dumni z naszej międzynarodowej obecności i zdolności do dostarczania kompleksowych, dostosowanych do potrzeb rozwiązań.

Det Som Skilller Oss Ut:

Takket være vår internasjonale rekkevidde og forpliktelse til kontinuerlig forbedring er vi i stand til å overgå forventninger og levere merverdi til hver kunde.
Vår unike tjenestetilbud kombinerer dyp teknisk kunnskap med innovasjon. Vi spesialiserer oss på tre nøkkelsøyler: industrielle målinger og 3D-skanning, tilgang til kvalifiserte fagfolk, og kontroll og oppretting av online dokumentasjon.Takket være vår internasjonale rekkevidde og forpliktelse til kontinuerlig forbedring er vi i stand til å overgå forventninger og levere merverdi til hver kunde.

Våre Verdier:

Hos PROram er vi styrt av høy integritet, innovasjon og et fokus på kunden. Vi behandler hvert prosjekt som en mulighet til å demonstrere vår «Konstruktive Mentalitet» – en positiv holdning og forpliktelse til å skape varige, verdifulle løsninger. Våre verdier er ikke bare et løfte til våre kunder men er også grunnlaget som former måten vi opererer og utvikler oss på i daglig praksis som selskap.
Vi tilbyr et bredt spekter av eksperter – fra erfarne håndverkere til ingeniører og IT-spesialister tilpasser oss til de skiftende markedsbehovene. Enten det gjelder støtte til prosjektgjennomføring eller å skaffe tilveie nødvendige fagfolk er våre løsninger alltid av høyeste kvalitet.
Forpliktet som vi er til kvalitet og innovasjon streber vi i PROram kontinuerlig for å overgå de nåværende markedskravene.

Vi inviterer deg til å samarbeide med PROram – vi vil være din partner i streben etter utmerkelse.

Scroll to Top